Rezsnák Optika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

 

Kedves leendő és jelenlegi vásárlóim, ügyfeleim!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam és figyelmükbe ajánljam cégemet és tevékenységeimet.

1992 óta vagyok látszerész, 2000-ben szereztem Optometrista (szemvizsgáló és kontaktológus) diplomát a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Foiskolai karán. Folyamatosan képzem magam, hogy a legmodernebb eljárások, módszerek és technológiák szolgálhassák az Ön látását.

Tíz évvel ezelőtt, 1997-ben nyitottam üzletemet Solymáron. Jelenleg is itt várom Önöket egy igazán otthonos légkörű, a hagyományos kereskedelem minden előnyét felvonultató szalonomban. Fontosnak tartom a magas szakmai képzettséget, az egyedi igényeket kielégítő, személyre szabott kiszolgálást és figyelmet, melyet mára több ezer vizsgálati karton igazol. Megtisztelő bizalmukat ezúton is köszönöm.

Személyesen válogatom a legutolsó divat szerinti, megbízható minoségű árukészletemet, garantálva ezzel a gondtalan és örömteli szemüveg- kontaktlencse- és napszemüveg viselést. Kapcsolatban állok szinte az összes Magyarországon elérhető, az optikai szakmában dolgozó képviselettel és beszállítóval. Így lehetoségem nyílik a legmegfelelőbb megoldás megtalálására egyedi igényeknél esetében is. Széles termékválasztékkal várom a gyermekeket is, hiszem náluk különösen fontos, a tartós, szívesen hordott szemüveg.

Vizsgálómban a legújabb generációs műszerezettség mellett, 2005 óta vásárlóim rendelkezésére áll - a Zeiss által kifejlesztett - a térség egyetlen szem-welness készüléke, melynek segítségével tökéletes, igazán magas látáskomfortot biztosító szemüvegek készülnek.

Célom, hogy tudásom, tapasztalatom és empátiám segítségével mindenkit megismertessek a lehető legkomfortosabb látás élményével.

Várom tisztelettel: 
LÁTOGATÓK
Top 100 : Business : Employment Sites
Készítette: www.pc-tavsegely.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz